Reizen

info@maroth.nl

IsraŽl is bereikbaar per vliegtuig, boot of auto............Maak een tour per jeep

Allereerst dit. Een negatief reisadvies wil niet zeggen, dat je onverzekerd bent als je toch besluit naar IsraŽl te gaan. Krijg je daar een ongeluk of iemand gapt je spullen, dan ben je wel degelijk daarvoor gedekt door je reisverzekering. Echter heeft een schade te maken met terroristische [molest] oorzaken, dan ben je daarvoor niet gedekt. Wel is het zo, dat sinds 2002 in IsraŽl een wet bestaat die schade dekt aan een ieder die legaal (dus ook toeristen) in dat land verblijft. Dit is een collectieve staatsverzekering ondergebracht in de Wet ter Compensatie van Slachtoffers van Vijandelijke Daden (WCSVD). Bron CIDI.

Boeken kan bij diverse reisbureau's b.v. ........

In IsraŽl is een ruim aanbod van hotels, caravans of tenten ...persoonlijke gids ...verblijf in een kibboets

Ook zijn er aantrekkelijke particuliere appartementen b.v

In IsraŽl zijn goede autoverhuurbedrijven b.v. bij reserveren via deze website voeg toe: "free upgrade - Ton van der Heijden"

IsraŽl, bestemming Tel-Aviv of Eilat, per vliegtuig b.v. >

of met Corendon , Transavia, KLM-AirFrance en meer.

per boot en/of auto: vraag info IsraŽlisch Verkeersbureau Amsterdam of Ambassade.

De havenfaciliteiten in Haifa, Tel-Aviv of Ashdod .

Vooral in de haven van Tel Aviv liggen talloze zeil- en andere privť boten. Direct vanaf de boot zijn de hotels bereikbaar.

Vanuit Eilat kan weg 90 gevolgd worden tot Taba de grens met Egypte. Deze weg loopt door tot Sharm e-Sheikh en vandaar langs het Suezkanaal tot Suez..

Fietsen door het land, surf dan naar>> Jeruzalem voor fietsers of Tel Aviv fiets organisatie, of Haifa voor fietsers/ Carmel Berg fietsclub.

Terug >> Index